Prodaja sredstev za nego bazenskih vod, mineralnih gnojil, sredstev za mehčanje sanitarnih voda, za uničevanje zidne plesni in alg, ...

Horty Pro

Lokacija

Podjetje RASTKI, d.o.o. Hrastnik ima sedež na naslovu C.1.maja 34, 1430 Hrastnik nasproti proizvodnih prostorov TKI Hrastnik, d.d.. Na tem naslovu se nahaja tudi industrijska prodaja izdelkov iz programa TKI Hrastnik, d.d.

  • Iz smeri Ljubljane pridete do naąe industrijske prodaje po zasavski cesti in sicer mimo Zagorja ob Savi in Trbovelj. V Hrastniku prečkate most čez reko Savo in se peljete slab kilometer mimo Steklarne Hrastnik in čez nekaj trenutkov boste zagledali tovarno TKI Hrastnik, d.d. in tablo z napisom Industrijska prodaja RASTKI,d.o.o. Hrastnik.
  • Iz smeri Celja zavijete v križišču Šmarjeta(Rimske Toplice)desno in se peljete skozi Dol pri Hrastniku do križišča v mestu Hrastnik po cesti za Ljubljano. Čez slabih 500 m prevožene poti boste zagledali na levi strani tovarno TKI Hrastnik, d.d. na njeni desni strani pa prostore industrijske prodaje RASTKI, d.o.o.Hrastnik.

Telefon:

  • 03 - 56 46 362
  • 03 - 62 05 662
  • 040 - 195 006

Telefaks:

  • 03 - 56 45 362

Elektronska pošta:

Naročila sprejemamo:

Dostava in prevzem:

Odpiralni čas

Trgovina je odprta od ponedeljka
do petka od 8.00 ure - 14.30 ure.

Informacije

Ponujamo pestro izbiro čistil za gospodinjstvo in industrijsko uporabo, pralne praške in mehčalce perila, tekoča mineralna gnojila blagovne znamke HORTY, sredstva za obdelavo bazenskih vod iz programa AQUASAN, sredstva za mehčanje sanitarnih voda ter kondicioniranje pitne vode, program začimb, sojinih izdelkov in aditivov za koline ter sredstev za osebno higieno (tekoča mila, šamponi,...) in proizvodnja plastične embalaže (plastenke in zaporke).

TKI Hrastnik